lördag 12 januari 2013

Fredagkvällen och kamp mellan könen

Igår hade vi spelkväll. Vincinis stod för italiensk god mat och uppehälle, jag för spelet (Kampen mellan Kvinna och Man) och Jonas för massvis av San Pellegrino, eftersom vi initiativtagare skulle ha en alkoholfri kväll.

Bella stod för vin, för dem som inte förstod vitsen med en alkoholfri kväll.

Peter stod för kvällens citat, när killarna resonerade kring frågan "Varför ska man inte ge barn under 1 år salt?", och tankarna gick kring ifall salt var uttorkande eller inte. Jonas tänkte att man äter mycket salt inför ett stort lopp, så det kanske band vätska, varpå Peter allvarlsamt kontrade med att "men det borde vara uttorkande för om man häller salt på sniglar skrumpnar de ihop och dör". (Det bör tilläggas att han aldrig har ägnat sig åt sådana hemska aktiviteter).

Spelet var över förväntan roligt, och bjöd på många patetiska snillen-spekulerar-diskussioner om allt från vad skillnaden på så- och planteringsjord är, och varför man måste blanda olja i bensinen på en motorsåg. Extremt könsstereotypt, men oftast sant.

Killarna var tyvärr lite mer kunnande om skönhetsprodukter och framfall än vi om tegelpannor och flytspackel, så vi tjejer behöver ligga i hårdträning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
UA-15346828