söndag 6 mars 2011

Sydafrika

Äntligen har jag fått igång 3G ordentligt på mobilen.

Och efter några dagar här i SA borde jag ha massor att skriva, men just nu är det så många intryck o så mycket att berätta att det står still. Men sammanfattningsvis betar en glad Familjen Flanders (FamFlan) i rask takt (lite för rask takt för min smak) av samtliga must see sights, hittills bl.a. Godahoppsudden, Table mountain, pingvinstranden Bountry Bay etc.

Jag, som inte för intet går under smeknamnet Snigel i FamFlan, ser fram emot när attraktionerna är avbetade o det blir tid för att bara vara... Lära känna staden, kulturen, människorna.

Det jag har sett hittills är iaf nice! Alla är SÅ trevliga o öppna o glada, o allt är väldigt re-la-la-laxat. Som i Sydney, inbillar jag mig.

Just nu är mitt största problem i livet att välja vad jag ska ta mig för när jag blir ensam - jag hade velat vara kvar i 2,5 månader till, inte 2,5 veckor. Lesotho (det lilla landet vars existens jag just blivit varse och som ligger som en enklav i SA, vilken jag trodde var Swaziland, men det ligger på ett annat ställe i SA) lockar just nu, då de är specialiserade på ridresor o verkar vara lite mer Afrikanska än Sydafrika. Och paragliding. Och volontärjobb. Och... Eller så ligger jag helt enkelt bara på beachen här i Clifton och spanar på vår sex on a stick-granne när han strosar runt på sin gigantiska terrass.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
UA-15346828