måndag 2 december 2013

Livet de Luxemburg

Luxemburg i helgen: hälsa på Lotta och Nils med Peter.

"Sanna tvingade oss att gå upp kl 4"-tidig flight. Upphämtade av Nils på flygplatsen. Studiebesök hos Lotta på EU-domstolen - Mad Men gone mad style på bygget. Promenad på stan. Lilleputtgulligt. Studiebesök på Nils kontor - The Office gone poor.

Lyxig middag hemma: bland annat frisbeesallad, ostron (som krävde avbrott i matlagningen då vi var tvungna att konsultera Youtube för att lära oss öppna dem rätt), havskräftor (som krävde avbrott i matlagningen då vi till vår förvåning upptäckte att de var råa och därför var tvungna att konsultera Google för att lära oss ett bra recept för att lösa krisen), ostar, och jordgubbar (som krävde avbrott i ätandet då vi var tvungna ta en mättnadspaus).

Lördag: World Bazaar. Vi åt och drack oss igenom Tjeckien, Schweiz, Filippinerna, Österrike, Libanon, Frankrike, Luxemburg, Ryssland, Pakistan, Sydkorea, Peru och Litauen, i sällskap av storhertigfamiljen. Stor uppståndelse.

Middag och dans på stan tills fötterna värkte.

Söndag: frulle med Lotta. Promenad genom stan med alla. Julmarknader. Tomten var där.

Hem igen. Mätta.

Det varLuxemburg det, där siffertrollande expats i gråzonen är i majoritet, de statligt anställda alla är höginkomsttagare och franska, tyska, engelska och luxemburgska mixas flitigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
UA-15346828