måndag 18 november 2013

Sammanfattning av London

Man kan sammanfatta helgen med att vi har snokat runt.

I fredags var vi på en interaktiv teater, The Drowned Man av Punch Drunk. Det var en ytterst märklig upplevelse som knappt går att förklara,  och som lämnade oss mållösa och omtumlande. Det hela utspelade sig i ett stort gammalt nedsläckt lager som var inrett som en filmstudio där publik i masker och skådespelare gick runt efter eget behag bland all rekvisita. Otroligt välgjort. Och man uppmanades att snoka, rota runt och klämma på rekvisitan.

I lördags en utställning på V&A, som nästan var likadan: det var en installation i form av en fiktiv lägenhet, med ett tillhörande manus till en pjäs som utspelade sig i lägenheten.

I lördags natt efterfest hos ett gäng pojkar från NZ, som bodde i den i särklass sunkigaste lägenhet jag någonsin varit i. Den såg ut som om den var hämtad ur Se7en, överfylld av smutsiga tallrikar, smutsiga kläder, trasiga saker, överfyllda askkoppar och ruttna väggar. Och eftersom vi två dagar i sträck blivit uppmuntrade att snoka fortsatte vi vår noggranna husesyn även här.

Intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
UA-15346828